Marcel Terlouw

Ik woon in de Vogelwijk.

Ik ben raadslid geworden, omdat ik wil meewerken aan een sociaal en duurzaam Leiden. Onderwerpen als gelijke kansen voor iedereen, energietransitie, het klimaat, en betrokkenheid van de inwoners bij besluitvorming zijn hierbij voor mij zeer belangrijk. Samen maken wij de stad. Ook binnen de gemeenteraad zoek ik de verbinding met anderen om samen een duurzame stad voor de toekomst te creƫren.

Ik ben voor een kritische en dualistische gemeenteraad, die een eigen koers durft te varen.

Ik heb vele favoriete plekken in Leiden. Mijn eigen Vogelwijk is de plek waar ik mij thuis voel, tot rust kan komen met heel veel groen in de omgeving. Ook kan ik genieten van een rondwandeling door het Singelpark, waar je iedere keer weer nieuwe dingen ontdekt, zowel in de groene omgeving als bij de stedelijke architectuur. Ook ontmoet ik daar leuke mensen of geniet ik van muzikanten die samen muziek maken. Het Singelpark brengt de levendigheid van een actieve stad en de rust van de natuur samen.

• Eigenaar Argos fotografie en vormgeving (betaald)
  • Lid van de deelraad DaVinci college Kagerstraat (onbetaald)
  • Lid van de GMR DaVinci scholengroep (onbetaald)