Over deze website

De griffie beheert deze website van de gemeenteraad en het Politiek Portaal. We doen er alles aan deze website actueel en volledig te houden.

Zie je toch een fout of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het dan weten! Met behulp van jouw suggesties kunnen we de website verbeteren. Via het contactformulier of griffie@leiden.nl kun je jouw reactie doorgeven.

Digitale toegankelijkheid

De gemeenteraad vindt goede digitale dienstverlening belangrijk. De griffie werkt daarom continu aan de digitale dienstverlening om te zorgen dat iedereen de website kan (blijven) gebruiken. Deze website is nog in ontwikkeling, de toegankelijkheid wordt continu verbeterd. Het toegankelijkheidslabel wordt hieronder weergegeven. In de komende maanden werken wij toe naar het label A - Voldoet volledig.

Status toegankelijkheidslabel van Gemeenteraad Leiden. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Politiek Portaal

Op dit moment is de website met de agenda's en stukken van de gemeenteraad, Politiek Portaal, nog niet voor iedereen toegankelijk. De griffie werkt aan een nieuw systeem voor de agenda's en stukken. We hopen in de loop van 2022 een toeganklijk systeem te hebben. In de tussentijd publiceren wij hieronder de toegankelijkheidsverklaring voor het huidige Politiek Portaal. Heb je vragen hierover of wil je iets bekijken op Politiek Portaal maar lukt dit niet, neem dan contact op met de griffie via het contactformuliergriffie@leiden.nl of 06-36 16 25 75.

Status toegankelijkheidslabel van Politiek Portaal. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.